Giv andre en god oplevelse i naturen

Vil du være med i et netværk af naturentusiaster, der brænder for at give andre en god oplevelse?

I netværket er vi både havkajakinstruktører, træklatrere, bueskytter, håndværkere, designere, kunstnere, yogalærere, lystfiskere, svampejægere, spejdere og mange andre. Fællesnævneren er vores interesse for at være i naturen, bruge naturen og videreformidle vores passion til andre, samt vores 4 grundværdier – Udeliv, Naturbevidsthed, Udvikling og Samvær. Vi mødes jævnligt i netværket, hvor vi bl.a. lærer af hinanden og udvikler nye oplevelser sammen.

Som medlem får man sin egen guideprofil på den fælles hjemmeside, samt mulighed for at lægge “Hyldevarer” op på hjemmesiden under menupunktet “Find naturoplevelse”. Endvidere får man rabat på foreningens større events (f.eks. Naturhøjskole) og 20 % i Spejdersport Næstved, hvor vi også har mulighed for at låne grej til større begivenheder.

Kontingentet er 50 kr. pr. måned (600 kr. pr. år) der betales én gang årligt om foråret. Hvis man indtræder i foreningen på et andet tidspunkt, beregnes det første års kontingent fra den måned man indtræder. Som medlem af Den Grønne Port er netværksmøderne som udgangspunkt gratis. Desuden forventes alle at bidrage til foreningen ved at afholde netværksmøder, eller lave regnskab, hjemmeside, eller lignende.

Bliv guide på Den Grønne Port!