Projekbeskrivelse

Dorte Elmbæk
Dorte Elmbæk
Stillevandringer og Nærværs-kurser

Hvem er jeg?
Jeg har specialiseret mig i at skabe stille rum i naturen. Jeg har mange års erfaring som psykoterapeut MPF, mindfulness instruktør og daghøjskolelærer.
Jeg guider med nænsomhed mennesker ind i nærværs-øvelser og kreative processer inspireret af naturen.
Stille vandringer kan transformere stress og tungsind til livfuldhed og en stille væren. En erfaring som kroppen husker og deltagerne kan finde tilbage til i en travl hverdag.

Min baggrund
5 års erfaring med stillevandringer. En 3 årig uddannelse i mindfulness på skolen for anvendt meditation og mindfulness ved Jens-Erik Risom. Før dette har jeg 20 år som uddannet lærer og projektleder på daghøjskoler indenfor kommunikation og personlig udvikling.  psykoterapeut MPF og mindfulness-instruktør på Østerbro, samt som krisepsykoterapeut hos Crecea.

Derudover har jeg afholdt meditative forløb – retræter med stresshåndtering og meditation. Jeg er forfatter til bogen: “Søster Emmas liv – at blive elsket frem”.

Interesser og særlig viden
Jeg evner at skabe rum inde og ude i naturen for transformation – større frihed og selvværd i krop og sind.

Hvad udbyder jeg?
Stillevandringer – nærværs-kurser med pragtfuld natur som inspiration -i Danmark og især på Østmøn, hvor min mand og jeg på andet år er ved at opbygget Camønogaarden – et  B&B, Kursus-center og refugie.