Project Description

Dorthe Reinholdt
Dorthe ReinholdtFormidler og konsulent
Bæredygtighed og grøn omstilling

Hvem er jeg?
Mit navn er Dorthe. Jeg brænder for bæredygtighed og økologi. Jeg har sammensat min tilværelse med en række forskellige deltidsjobs, som blandt andet underviser og pædagog. Derudover har jeg mit eget firma Terram.dk, hvor jeg holder foredrag og workshops om økologi og grøn omstilling for private og virksomheder. Derudover bor jeg i et bofællesskab på Nordfalster, hvor jeg fører alle mine principper om bæredygtighed ud i livet med selvforsyning, biodynamiske grøntsager, nul madspild, osv. 

Min baggrund
Jeg er uddannet pædagog, og derudover har jeg en baggrund inden for undervisning, pædagogik og ledelse. Alt sammen noget, der vidner om min trang til at guide, formidle og lære fra mig omkring de vigtige ting, jeg går op i.

Interesser og særlig viden
Inden for bæredygtighed og økologi er jeg selvlært. Min passion for sagen har gjort, at jeg efterhånden har samlet store mængder viden og erfaringer, som andre lige så godt kan få gavn af. Udover bæredygtighed i naturens ressourcer, interesserer jeg mig også for personlig udvikling og menneskelige ressourcer. Jeg er inden for denne gren ved at tage en uddannelse som skyggevejleder. 

Hvad udbyder du?
Her på portalen vil jeg udbyde events og workshops, som handler om bæredygtighed og økologi. Jeg ønsker at formidle, at enhver som vil, kan gøre en forskel.

Aktuelle oplevelser