Projekbeskrivelse

Jan Svenstrup
Jan SvenstrupLystfisker
Fisketure med båden MyDream

Hvem er jeg?

Mit navn er Jan Svenstrup og jeg er certificeret guide med speciale i fiskeri fra båd. Jeg er vild med sportsfiskeri og har med min virksomhed Svenstrup Sportfishing altid fokus på den gode oplevelse ved vandet. Du kan læse meget mere på min hjemmeside her.

Min baggrund

Jeg har fisket, siden jeg var seks år gammel, og har derfor stor viden om alt indenfor europæisk sportsfiskeri. Det gælder både på søerne, kysten og havet, hvor bådfiskeri og trolling står mit lystfiskerhjerte nært. Jeg har desuden arbejdet i diverse lystfiskerbutikker og bådforretninger.

Jeg har 30 års erfaring med småbådsfiskeri – og jeg er uddannet på Søfartsskolen, samt certificeret fiskeguide via Fishing Zealand.

Interesser og særlig viden

Jeg elsker naturen og havet og har bred viden om fiskeri, hav og fugle. Mht. fiskeriet er det både kastefiskeri efter havørred, torsk eller hornfisk, trolling efter laks, eller en hyggelig dag  med drivfiskeri efter fladfisk.

Hvad udbyder du?

Med udgangspunkt i Øresund, Køge Bugt og Østersøen udbyder jeg afhængig af sæsonen fisketure efter havørred, laks, torsk, hornfisk, makrel, sild og fladfisk. Alle ture foregår i min båd My Dream – som selvfølgelig er godkendt af Søfartsstyrelsen, og har alt lovpligtigt sikkerhedsudstyr, fiskegrej, GPS-udstyr, WC, samt sove- og siddepladser til 5 personer.

Aktuelle oplevelser

[fusion_events cat_slug=”svenstrup” past_events=”no” number_posts=”3″ columns=”3″ column_spacing=”” picture_size=”cover” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]