Projekbeskrivelse

Lea
LeaTekstildesigner
Sanketure, plantefarvning og tekstildesign

Hvem er jeg?
Mit navn er Lea, og jeg er tekstildesigner. I mit arbejde er jeg optaget af at kombinere natur og design. Jeg er draget mod naturens æstetiske potentiale og arbejder i mit firma Aino Design Studio med undervisning og udvikling af designprodukter, som tager udgangspunkt i og laves af plantemateriale. Jeg trykker med tørrede og pressede planter på tekstil og skaber derved unikke tekstile billeder. Jeg er bosat i Vordingborg, hvor jeg har god adgang til naturen.

Min baggrund
Jeg er uddannet Cand. Design fra KADK med speciale i tekstil-og printdesign.

Interesser og særlig viden
Min interesse for naturen er hovedsageligt bundet op på æstetik og den sansning, man oplever, når man sanker. Derudover har jeg en basal viden om hvilke planter, man kan indfarve med, og hvilke planter, der er spiselige. Den viden deler jeg gerne ud af på mine sanketure.

Hvad udbyder jeg?
Her på portalen vil du kunne tilmelde dig mine events, som kombinerer:

  • Sanketure i naturen, hvor vi tager de æstetiske briller på, kigger på planter og samler materiale til den efterfølgende trykkeworkshop.
  • Trykkeworkshop, hvor vi laver direkte aftryk af tørret, malet plantemateriale på tekstil ved hjælp af en varmepresse og genskaber former og strukturer fra naturen i eget design.

Skab unikke tekstile billeder med plantetryk!

Aktuelle oplevelser

[fusion_events cat_slug=”lea” past_events=”no” number_posts=”3″ columns=”3″ column_spacing=”” picture_size=”cover” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]