Projekbeskrivelse

Charlotte Günther Madsen
Charlotte Günther MadsenNaturpilot
Naturens spisekammer, udeliv, livsstil

Hvem er jeg?
Mit navn er Charlotte Günther Madsen. Jeg arbejder som freelance naturvejleder under navnet Naturpilot – indsigt i natur. Du kan læse mere på min Facebookside: Naturpilot

Min baggrund
Jeg er uddannet Cand. Scient. Naturforvalter og Naturvejleder. Siden 2008 har jeg arbejdet med formidling af naturens ressourcer og menneskets kulturhistorie. Jeg er en ildsjæl, der brænder for at give folk en god oplevelse i naturen.

Interesser og særlig viden

Jeg interesserer mig for spiselige planter og laver mine egne kryddersnapse, lemonader og sylt. Derudover har jeg en bred viden om planter og træer, bier, kulturhistorie (oldtiden), det danske landskabs dannelse, biodiversitet, alt om affald og naturens ressourcer, tegning og udeliv generelt.  

Hvad udbyder du?
Sanseture med fortælling om planternes egenskaber, kulturhistoriske betydning og brug i både madlavning og i snaps, samt besøg i det bofælleskab, hvor jeg bor sammen med min mand og to børn. Jeg vil her fortælle om fordele og ulemper når 47 voksne og 21 børn skal få hverdagen til at fungere sammen.

Min kæphest
Min kæphest er at give folk gode oplevelser i naturen. Jeg kan vise vej til naturens skatkammer af smage, vitaminer, gode historier og sjove egenskaber. Der gemmer sig noget forunderligt og brugbart bag hver en urt og hvert et træ – måske lige udenfor din dør.

 

Aktuelle oplevelser

[fusion_events cat_slug=”charlotte” past_events=”no” number_posts=”3″ columns=”3″ column_spacing=”” picture_size=”cover” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]