Project Description

Peter Vergo
Peter VergoMedejer af Den Grønne Port
Friluftsliv, organisations- og udviklingsprocesser

Hvem er jeg?

Mit navn er Peter, jeg er 46 år og bor på et landsted lidt uden for Vordingborg tæt på fantastiske Knudshoved odde. Jeg er en af de 4 ejere af ”Den Grønne Port” og arbejder derudover med byggeri og landdistriktsudvikling i min egen virksomhed Byggeklar.

Min baggrund
Siden jeg som 10-årig fangede min første sild på Øresund, har jeg været bidt af naturens skønhed, mangfoldighed og lunefulde kræfter. Jeg elsker friluftsliv generelt og har bred erfaring med bl.a. vandring, cykel- og kanoferier. Endvidere har jeg arbejdet med international kulturudveksling for større grupper af børn og unge, samt i 20 år arbejdet med by- og landdistriktsudvikling i forskellige offentlige virksomheder.

Interesser og særlig viden

Jeg er meget optaget af, hvordan vi som mennesker indgår i samspil med naturen, og med hinanden; hvad der gør mennesker til medborgere, venner og gode kollegaer. Jeg har særlig erfaring med ledelse af udviklingsprocesser, der skaber godt samarbejde på tværs af kulturelle- og faglige skel. Endvidere har jeg 30 års erfaring med tilrettelæggelse og gennemførelse af ferier og weekender i det fri, med fokus på indlevelse, forskellighed og fællesskab.

Jeg udbyder:
Gruppearrangementer og ferier med naturen som omdrejningspunkt, samt teambuilding og skræddersyede forløb i relation til samarbejde – og organisationsudvikling.

Aktuelle oplevelser