Privatlivspolitik og cookies

Generelt

Cookie- og privatlivspolitikken i dette afsnit beskriver, hvordan

Den Grønne Port I/S (herefter kaldet DGP)

Bakkedraget 1a

4793 Bogø By

CVR-nr 38987534

indsamler og behandler dine personlige oplysninger i forbindelse med din brug af portalen www.dengroenneport.dk.  

DGP indsamler oplysninger om dig i forbindelse med at du bruger vores hjemmeside, samt ved booking og betaling af en af vores naturoplevelser.

De oplysninger som du udleverer til os, anvender vi til intern registrering. Vi opbevarer disse data til brug, når vi skal i kontakt med dig.

I denne politik kan du læse, hvilke personoplysninger DGP indsamler og registrerer om dig, samt hvordan vi opbevarer og behandler oplysningerne.

Cookies

Indsamling af persondata

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du bruger vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender en besked via vores kontaktformularer, registrerer dig som bruger, eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Formålet med at indsamle disse oplysninger er at sikre at vi kan identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Indsamling af persondata ved booking og betaling af oplevelse

Ved tilmelding og betaling af en oplevelse på www.dengroenneport.dk indsamler vi som standard følgende oplysninger om dig:

Fornavn, Efternavn, evt. Firmanavn, Land, Gadenavn og nr., Postnummer og By, Telefonnummer, E-mailadresse, Betalingskortoplysninger, Oplysning om hvilken oplevelse du har booket/betalt samt eventuelle kommentarer, du indtaster ved booking.

De indtastede oplysninger anvendes til ekspedition af tilmeldingen samt kommunikation vedrørende det tilmeldte arrangement, og oplysningerne gemmes efterfølgende for at kunne finde tilbage til tilmeldinger, såfremt der sker afbestilling/ændring/aflysning, medmindre andet udtrykkeligt er anført i disse betingelser.

Til nogle af vores arrangementer kan vi bede om yderligere personoplysninger, såsom fødevareallergi (hvis arrangementet omfatter forplejning) eller alder (hvis aktiviteterne er målrettet specifikke aldersgrupper). Disse oplysninger indhenter vi for sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du deltager i et arrangement booket igennem portalen.

De fleste oplevelser betales med kort på hjemmesiden, men ved virksomhedsarrangementer udsendes faktura via regnskabsprogrammet E-conomic. Alle betalingsoplysninger ifm. fakturaer lagres hos E-conomic. Dette sker udelukkende med det formål at kunne fakturere korrekt.

Indsamling af persondata ved oprettelse af brugerprofil på hjemmesiden

Hvis du vælger at oprette en brugerprofil, indsamler vi følgende oplysninger om dig:

  • Fornavn, Efternavn, Vis navn, E-mailadresse
  • Faktureringsadresse og Leveringsadresse
  • Dine ordrer

Indsamling af data ved udfyldelse af formularer på website

Hvis du bruger kontaktformularerne på www.dengroenneport.dk , gemmer vi følgende oplysninger:

Alm. Kontaktformular:

  • Navn, E-mail, Besked

Henvendelse vedr. teambuilding, polterabend eller skræddersyet arrangement:

  • Navn, E-mail, Telefon, Antal personer (valgfri), Ønske om bestemt dato eller tidsrum (valgfri), Dine ønsker til aktiviteter

De indtastede oplysninger sendes via SMTP til vores e-mail kontakt@dengroenneport.dk

De indtastede oplysninger anvendes udelukkende til, at vi kan vende tilbage til dig og give svar på din konkrete henvendelse.

Indsamling af persondata ifm. nyhedsbreve

Den Grønne Port udsender nyhedsbreve med information og tilbud om nye events, vi udbyder via vores portal. Hvis du vælger at tilmelde dig nyhedsbrevet, registreres oplysninger om dig i programmet MailChimp, som er det værktøj vi bruger til fremstilling og udsendelse af nyhedsbreve. Det gælder følgende oplysninger:

  • e-mailadresse

Formålet med at gemme din e-mailadresse er det åbenlyse, at vi har brug for den for at kunne sende dig nyhedsbrevene. Gennem Mailchimp har vi desuden adgang til statistik som viser, hvor mange der har åbnet nyhedsbrevet, hvor der er klikket i nyhedsbrevet, samt hvilke tidspunkter på dagen de fleste åbner nyhedsbrevet.

Indsamling af persondata i forbindelse med afholdelse af arrangementer

I forbindelse med afholdelse af de ture og arrangementer, som du kan booke på portalen, kan det forekomme at DGP gennemfører interviews eller beder om udtalelser fra deltagerne. Det kan også ske at der tages billeder af de aktiviteter, som turene indeholder.

Formålet med at indsamle disse oplysninger er at skabe inspiration og liv på DGPs  hjemmeside, i vores nyhedsbreve samt på vores profiler på sociale medier (Facebook, Instagram og LinkedIn), så endnu flere får lyst til at tage på tur med os.

Vi offentliggør aldrig navne, udtalelser eller fotos af vores gæster uden forud at have bedt om skriftligt samtykke fra den pågældende person.  Når vi beder om samtykke, oplyser vi konkret, hvilke oplysninger/fotos samtykket omfatter, og hvordan/i hvilke sammenhænge vi vil anvende dem.

Opbevaring af persondata

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

De indtastede personoplysninger og betalingsoplysninger i forbindelse med køb opbevares hos vores webhost UnoEuro.

Desuden bliver betalingsoplysningerne opbevaret i vores regnskabsprogram E-conomic, samt af Nets/Teller og Quickpay.  

Behandling og videregivelse af persondata

Databehandleraftaler

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi har en databehandleraftaler med følgende aktører, der sørger for, at de registrerede personoplysninger opbevares korrekt:

  • MailChimp
  • Quickpay
  • Nets
  • E-conomic
  • UnoEuro
  • Arrangører af oplevelser på portalen

Ift. arrangører af oplevelser, så videregiver vi kun de oplysninger, som er nødvendige for at gennemføre arrangementet. Det vil typisk være Navn, Efternavn og evt. alder på de tilmeldte, samt eventuelle kommentarer, som du har sendt os ved tilmelding.

Arrangørerne underskriver ved indgåelse af samarbejde med DGP en databehandleraftale, som forpligter dem til at opbevare, behandle og slette de oplyste persondata forsvarligt.

Slettepolitik

Alle ovenstående oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. grundet overholdelse af retlige forpligtelser, eller for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er hverken DGP eller Arrangøren af den konkrete oplevelse forpligtede til at slette dine personoplysninger, før sagen er afsluttet.

Sociale medier: Personoplysninger, herunder fotos, vil til enhver tid blive fjernet fra opslag på sociale medier efter anmodning fra de pågældende personer, hvis oplysninger indgår i opslaget.

Arrangementer: Deltagerlister i forbindelse med arrangementer opbevares i op til 12 måneder efter arrangementets afholdelse, hvorefter de slettes. Den Grønne Port anvender deltagerlisterne til at se, hvem der har deltaget i forskellige arrangementer, så dette kan ligge til grund for invitationer til kommende arrangementer af lignende karakter.

Mails: Mails modtages via vores webmail hos UnoEuro og slettes ved årlig datarevision, når mails bedømmes ikke længere at have relevans – dog op til 36 måneder.

Hjemmesiden:

Vi opbevarer:

inaktive brugerkonti i 12 måneder.

ikke-udførte ordrer i 7 dage.

mislykkede ordrer i 7 dage.

annullerede ordrer i 7 dage.

gennemførte ordrer i 24 måneder

Derefter slettes disse automatisk.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger DGP behandler om dig.
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, som DGP har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, som DGP har registreret om dig.
  • Er behandlingen af personoplysningerne baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvorefter behandlingen vil ophøre, medmindre DGP har pligt til at behandle personoplysningerne i henhold til anden lovgivning.
  • Du har efter skriftlig anmodning til DGP mulighed for at få et udskrift af dine personoplysninger. Du har endvidere ret til at få oplyst, hvor længe dine oplysninger opbevares og efter hvilke kriterier.

Henvendelse herom kan ske til: kontakt@dengroenneport.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontakt Den Grønne Port

Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik og anvendelsen af cookies, er du altid velkommen til at kontakte Den Grønne Port I/S på tlf. 42 33 63 44 eller e-mail til kontakt@dengroenneport.dk