Bliv Guide / medlem

Vil du være med i et fællesskab af naturentusiaster, der brænder
for at skabe gode oplevelser i naturen?


I netværket er vi både havkajakinstruktører, træklatrere, bueskytter, håndværkere, designere, kunstnere, yogalærere, lystfiskere, svampejægere, spejdere og mange andre. Fællesnævneren er vores interesse for at være i naturen, bruge den og videreformidle vores passion til andre. Vores 4 grundværdier er – Udeliv, Naturbevidsthed, Udvikling og Samvær. 

Vi mødes jævnligt i netværket, hvor vi bl.a. lærer af hinanden og udvikler nye oplevelser sammen. Desuden samarbejder vi om uddannelsestilbud til medlemmerne, f.eks. Turistføreruddannelsen på RUC. 

Som medlem får man sin egen guideprofil på den fælles hjemmeside, samt mulighed  for at byde ind på konkrete forespørgsler på guidede ture. Endvidere får man rabat på foreningens større events og 20 % i Spejdersport Næstved, hvor vi også har mulighed for at låne grej til større begivenheder.

Kontingentet er 50 kr. pr. måned (600 kr. pr. år) der betales én gang årligt om foråret. Hvis man indtræder i foreningen på et andet tidspunkt, beregnes det første års kontingent fra den måned man indtræder. Som medlem af Den Grønne Port er netværksmøderne som udgangspunkt gratis. Desuden forventes medlemmer at bidrage til foreningen ved at afholde netværksmøder, eller lave regnskab, hjemmeside, eller lignende.

Scroll til toppen