Om den Grønne Port

Den Grønne Port er en forening af naturentusiaster, der brænder for gode oplevelser i naturen.

Vi kommer med vidt forskellige kompetencer og menneskelige baggrunde. Og vi repræsenterer mindst lige så mange årsager til at være med i foreningen.

Nogle er selvstændige, der driver egen virksomhed som naturguider, instruktører, leverandører af friluftsgrej eller lign. De finder i Den Grønne Port en platform for at udvikle egen forretning og kompetencer. Andre ønsker at bruge en del af deres fritidsliv på at udleve deres indre ’spejder’ i et åbent og givende samvær, der bringer både glæde og udfordrende naturoplevelser.

Fælles for os alle er, at vi aktivt ønsker at formidle glæden ved naturen og dele vores viden med hinanden og andre.

Vi deler værdier og kommunikerer med vores omverden via denne hjemmeside og vores profiler på sociale medier. I Den Grønne Port kan vi udvikle, drive og markedsføre vores aktiviteter, søge puljer og skabe kontakter til nye samarbejdspartnere.

Desuden gennemfører vi fælles uddannelsesaktiviteter og kompetenceudviklende arrangementer for og med hinanden.

Sammen er vi stærkere (og har det sjovere).

Vores værdier

Foreningens interne aktiviteter og medlemmernes formidling af naturoplevelser skal leve op til følgende værdier:

  • Udeliv: at størstedelen af oplevelsen foregår udendørs/i naturen.
  • Udvikling: at give mulighed for personlig udvikling gennem aktiviteter og udfordringer, som giver nye indsigter og viden om naturen.
  • Samvær: at bruge relationer aktivt i skabelsen af gode naturoplevelser.
  • Naturbevidsthed: at appellere til nysgerrighed og forundring over naturen. Denne naturbevidsthed omfatter også miljøbevidsthed og bæredygtighed.

Bestyrelsen

I bestyrelsen er Formand Marianne Bendixen, samt bestyrelsesmedlemmer Peter Vergo og Helge Bramsen. Suppleanter er Benjamin Bay Carlsen og Mette Larsen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kontakt@dengroenneport.dk

Scroll til toppen