Naturoplevelser og teambuilding

Vil du holde din virksomhedsdag, personlig mærkedag eller andet i det fri? Har du specifikke ønsker til at lære nogle færdigheder i naturen?

Vi kan tilbyde færdigpakkede løsninger eller skræddersy naturoplevelsen præcist til dine ønsker og behov – fra det primitive til det komfortable, og  selvfølgelig med behørig respekt for Covid19-situationen.

Vores netværk af guider er stort og kan byde på mange forskellige kompetencer og aktiviteter. I netværket har vi desuden leverandører af fysiske rammer, konferencelokaler og overnatningsmuligheder, og forplejning i den kvalitet og grad af komfort, du efterspørger.

Derudover sørger vi for det nødvendige grej lige fra brænde, malerpensler og svampeknive, til cykler, havkajakker og klatreudstyr.

Kontakt os på email: kontakt@dengroenneport.dk, hvis du overvejer et skræddersyet arrangement. Så tager vi en indledende dialog om dine idéer.

Teambuilding

Vi er alle forskellige. Vi har hver vores styrker og svagheder. Teambuilding handler om at se og forstå både sig selv og de andre i teamet, styrke hinanden og ’spille hinanden gode’.

Den Grønne Port sætter fokus på at styrke jeres team. Teamets styrke beror både på evnen til at samarbejde og kommunikere og på det enkelte teammedlems styrker og selvindsigt.

Naturen er den perfekte ramme for menneskelig udvikling. Her er uendeligt mange muligheder for at arbejde med sig selv og fællesskabet.

Vores priser på Teambuilding er 300 – 500 kr. pr. person pr. dag, afhængigt af deltagerantal og tidsrum, og vi tilpasser gerne vores tilbud til de muligheder I har, f.eks. for selv at sørge for forplejning, grej og/eller udendørs faciliteter.

Kontakt os på email: kontakt@dengroenneport.dk, så tager vi en indledende dialog om dine idéer.

svampeture

Naturen er et tag-selv-bord af de lækreste spisesvampe. Men man skal vide, hvad man gør!! Har du lyst til at lære mere om svampenes forunderlige verden (med fokus på det kulinariske), så kan du bestille en svampetur med vennerne, familien eller kollegerne (max. 12 deltagere pr. tur).

Målgruppen er nybegyndere, der gerne vil have basisviden om de svampe, der er sikre (og værd) at spise. I skal have mindst 5 km i benene (langsomt tempo) og være forberedt på at blive bidt af svampejagt, hvor alle sanser bringes i spil, og der er risiko for at glemme alt om tid og sted.

Vi slutter turen af med at artsbestemme vores fund i fællesskab og evt. tilberede smagsprøver, som vi nyder til et køligt glas. Eneste udstyr er godt fodtøj, en svampekurv og en lille skarp kniv. Turen inklusiv ‘efter-hygge’ varer ca. 3-4 timer.

OBS: Der er ingen garanti for ‘fangst’, da udbyttet afhænger af svampesæsonen.

Max. antal deltagere: 12

Adresse (startsted): Aftales med kunden

Hvornår kan oplevelsen bookes? I svampesæsonen (slut juli-november) efter nærmere aftale med guiden.

Pris: I alt for at booke guiden 3500,- ved 12 deltagere (Prisen er inklusiv smagsprøver og et glas vin, vand eller øl).

Kontakt guiden/bookMarianne Bendixen, mariannebendixen@gmail.com

guidet urte sanketur

En guidet tur foregår ved, at vi sammen går en tur ved skov og strand, hvor I vil blive indført i hvilke spiselige urter, bær og rødder, der er i sæson lige nu (og hvilke I skal holde jer fra!). Turen vil også indeholde en masse historier samt gode tips og tricks til, hvordan I kan bruge de vilde planter i jeres hverdagskøkken.

 Turen indeholder: 

  • VILD velkomstdrink.
  • Guidet tur.
  • Opfølgende mail med liste over de planter vi har smagt og tips til litteratur, apps m.m.

Min. antal deltagere: 10

Adresse (startsted): Aftales med guiden.

Hvornår kan oplevelsen bookes?  Efter nærmere aftale med guiden.

Pris: 250,- kr. pr. person.

En hjemmelavet sandwich + økomost kan tilkøbes for 100,- 

Kontakt guiden/bookBenjamin Bay Carlsen,  benjamin@vildmad.nu

Mærkedage og overgangsriter

Helge Bramsen har sammensat 7 riter i naturen, som markerer overgangen fra barn til voksen på en sjov, udfordrende og højtidelig måde.

Et ritual er en symbolsk handling. Riter symboliserer ofte vanskelige overgange i livet – som i dette tilfælde, hvor man går fra barn til at være voksen. For nogle er det en  sjov tid fyldt med fest og ballade. For andre er det en svær tid med nye krav, hvor man skal finde sig selv og sin egen identitet, og samtidig lære at stå på egne ben. Riten er på én gang med til at gøre overgangen højtidelig – og samtidig gøre det konkret og overskueligt, hvordan man kommer videre i sit liv.

Igennem 7 riter får det unge menneske en smagsprøve på at stå på egne ben, mærke egne grænser og finde sin egen vej i livet. Og så skal det selvfølgelig også være sjovt, udfordrende og en god oplevelse!

Hver rite ledsages af et enkelt spørgsmål, som sætter tanker i gang hos den unge. Det handler om identitet, forbilleder, værdier, drømme og de basale ting i livet. Forældre er velkomne…en del af tiden. Resten af tiden klarer vi selv, naturligvis under trygge rammer.

Den unge får:

  • En guide kun til din rådighed fra kl. 14 til kl. 10 næste morgen.
  • Sjove symbolske aktiviteter: Klatring, rappelling, kommandokravl, madlavning. bivuakbygning, båltænding, mørketræning, at finde vej (med kompas) etc.
  • Fuld forplejning under opholdet.
  • Lejrplads, brænde til bålet, lån af udstyr.
  • En højtidelig og tryg ramme for dagen, aftenen, natten og den følgende morgen.

Antal deltagere: Fra 1 – 4

Pris:  1 person – 1950,- kr.  /   2 personer – 1.100 kr. pr. person  /  3 og 4 personer – 785,- kr. pr. person

Tidspunkt/booking: Forår eller Efterår.

Adresse (startsted): Aftales med guiden. (Sydsjælland og Møn foretrækkes).

Yderligere information om indhold, praktiske forhold og booking: Helge Bramsen, tlf. 25142569, mail: helgebramsen@hotmail.com

Scroll til toppen