Peter Vergo

Lejrliv, vandsport og fiskeri – ture på Knudshoved Odde

Hvem er jeg?
Mit navn er Peter, jeg er DGI-Friluftsinstruktør og bor på et landsted lidt uden for Vordingborg tæt på fantastiske Knudshoved odde, som jeg nyder- og udforsker året rundt.

Min baggrund
Siden jeg som 10-årig fangede min første sild på Øresund, har jeg været bidt af naturens skønhed, mangfoldighed og lunefulde kræfter. Jeg elsker friluftsliv generelt og har bred erfaring med bl.a. vandring, cykel- og kanoferier. Endvidere har jeg arbejdet med international kulturudveksling for større grupper af børn og unge, samt i 25 år arbejdet med by- og landdistriktsudvikling i forskellige offentlige virksomheder.

Interesser og særlig viden
Jeg er meget optaget af, hvordan vi som mennesker indgår i samspil med naturen, og med hinanden; hvad der gør mennesker til medborgere, venner og gode kollegaer. Jeg har særlig erfaring med ledelse af udviklingsprocesser, der skaber godt samarbejde på tværs af kulturelle- og faglige skel. Endvidere har jeg 30 års erfaring med tilrettelæggelse og gennemførelse af ferier og weekender i det fri, med fokus på indlevelse, forskellighed og fællesskab.

Jeg udbyder:
Instruktion i stand-up-paddle, kano- og kajaksejlads. Fisketure, samt cykel- og vandreture på Knudshoved Odde.
Gruppearrangementer og ferier med naturen som omdrejningspunkt.

Kontakt
phvergo@gmail.com
28 92 11 31

Scroll til toppen