Lene Tissot Koch

Friluftsliv, udviklingsprocesser og vandreture

Hvem er jeg?
Mit navn er Lene, jeg er 45 år og bor lidt uden for Præstø. Jeg er medstifter af Den Grønne Port. Derudover har jeg min egen virksomhed Ord for ord, hvor jeg arbejder som tekstforfatter. Jeg er vild med vandreture, bål og friluftsliv. Jeg elsker idéudvikling, kreativitet og at lære noget nyt.

Min baggrund
Jeg er uddannet cand. mag. i dansk og har tidligere arbejdet som gymnasielærer og kommunikationsmedarbejder, hvor jeg desuden videreuddannede mig inden for it. med Jeg har vandret i Lapland, Himalaya, Østrig og på både Caminoen og Camønoen.

Interesser og særlig viden
Da jeg var yngre, elskede jeg klatring og bjergbestigning. Nu er jeg mere til vandreture og interesserer mig især for friluftsliv som ramme for udvikling og socialt samvær. At sidde omkring et bål eller at vandre sammen med andre. Man taler så godt sammen, når man går. Jeg er fuld af idéer, og jeg er vild med at udvikle noget nyt sammen med andre, såsom naturoplevelser med netværket her på portalen. 

Hvad udbyder du?
Jeg vil især koordinere større events, hvor flere guider indgår – eller indgå som hjælper på andres ture. Det gælder bl.a. teambuilding, events, og familiecamps. Jeg har dog også planer om mine egne litterære vandringer og mon ikke flere idéer kommer til hen ad vejen…

Kontakt

Scroll til toppen