Margit Lund

Kajak, naturtræning og bæredygtighed

Hvem er jeg?
Jeg hedder Margit og har virksomheden Let’s be moving, hvor jeg primært har opgaver inden for massage, træning, kajakkurser og miljøopgaver. Jeg har valgt mit firmanavn, fordi jeg sammen med andre gerne vil bevæge mig nye steder hen, mentalt, fysisk og vidensmæssigt. Jeg har bopæl i Næstved-området, men er yderst mobil.

Min baggrund
Jeg er uddannet miljøplanlægger og har arbejdet med bæredygtighed i 18 år.

Derudover er jeg fysiurgisk massør og har en uddannelse som personlig træner i funktionel træning. Jeg har arbejdet både som massør, holdtræner og personlig træner i henholdsvis fysioterapicentre og fitnesscentre. Gennem DGI har jeg desuden en naturtræneruddannelse.

I kano har jeg en IPP 2 og en instruktør 1 fra DKF. Som havkajakroer har jeg en BCU 3* (svarer til IPP 3) og er instruktør 2 gennem DKF.

Interesser og særlig viden
Jeg er passioneret kajakroer og har en del langture bag mig. Blandt andet månedlange ture i Grønland og Finland og flere ugelange ture i Danmark og Sverige. Mine rokammerater og jeg planlægger altid det hele selv, så jeg har stor erfaring med turplanlægning. Jeg holder gerne foredrag om turene.

Hvad udbyder jeg? Havkajakkurser og ture, Lejrliv, Kajaksjov i forbindelse med fødselsdage, polterabend o.l.

Småture i Kano, Naturtræning for enkeltpersoner eller grupper
Workshops om natur og bæredygtighed (f.eks. FN’s 17 verdensmål omkring miljømæssig, social- og økonomisk bæredygtighed)

Kontakt
margitlundsmail1@gmail.com
24 26 52 32

Scroll til toppen