Sara Gade

Naturfarvning, naturmedicin og billedkunst

Hvem er jeg?
Mit navn er Sara. Jeg har et holistisk syn på verden og brænder især for naturens processer. Det gælder både set fra et æstetisk, kunstnerisk og designmæssigt perspektiv og et sundhedsmæssigt helseperspektiv. Jeg interesserer mig for bakterier og nedbrydningsprocesser – og omsætter naturen til kunst!

Min baggrund
Jeg er oprindeligt uddannet tekstildesigner med fokus på mønsterdannelse, taktilitet og farve. Siden 2007 har jeg fokuseret på billedkunst. Jeg har de sidste 12 år haft udstillinger i hele Danmark og drevet eget galleri i København. I 2015 tog jeg uddannelse i holistisk biomedicin, pga. en stor interesse for det holistiske syn på krop og sundhed. I 2016 flyttede jeg på landet. Min store interesse i naturen rykkede helt tæt på og plantefarvning, plantetryk og naturen som inspiration spiller en ny rolle i min kunst og har også ført mig tilbage til det tekstilfaglige.

Interesser og særlig viden
Jeg interesserer mig helt vildt for naturmedicin, indsamling af urter og planter, og kunstneriske og designmæssige eksperimenter med farvning med bakterier, antioxidanter, madaffald og planter. Jeg elsker, når mine forskellige fagligheder smelter sammen.

Hvad udbyder jeg?
Jeg holder foredrag og kurser om: Plantefarvning, plantetryk, cyanotopi, naturmedicin og billedkunst.

Kontakt

Scroll til toppen